Dreamwordsproductions kan het niet alleen. Graag vermeld ik hier, in alfabetische volgorde, bijzondere personen en of bedrijven/diensten, die op de één of andere manier een bijdrage geleverd hebben aan het realiseren van de dromen die Dreamwordsproductions nastreeft. Een mooie plek om even stil te staan en een kijkje te nemen wie deze personen zijn. Omdat Dreamwordsproductions graag verbindt en inspiratie deelt èn hen graag in het zonnetje wil zetten!

Dank jullie wel voor jullie support, op welke manier dan ook!

 

A Colourful World

http://www.facebook.com/madebymaroesja/

Maroesja, ook een vliegende Purser, neemt graag puur voor de hobby, mooie spulletjes mee uit het buitenland. Zo heeft zij mij meerdere malen geholpen om exclusieve creaties mee te nemen voor Dreamwordsproductions. Ze draagt de projecten een warm hart toe. Met haar oog voor detail en creatieve brein is het ook niet zo verwonderlijk dat zij een eigen pagina op Facebook creëerde waar ze al haar mooie, zelf ontworpen sieraden verkoopt.

 

Beads by Dalu

http://www.facebook.com/beadsbydalu

De mooiste creaties in sieraden maken deze twee dames, die daarnaast ook vliegen. Zij begrepen direct mijn creatieve ideetjes, om armbandjes te ontwerpen bij de kaarten en boekenleggers die ik ontwerp. Mooie kleuren en steeds weer hun eigen stijl, vertaald in de creaties van Dreamwordsproductions, is in deze combinatie uniek te noemen.

 

BOUBOU Bed & Breakfast Zuid-Afrika

http://www.boubou.co.za

https://www.facebook.com/BouBouBedandBreakfast/?ref=ts&fref=ts

Tijdens één van de reizen zijn we met veel liefde en zorg ontvangen in dit heerlijke huis op een prachtige plek in Zuid-Afrika. Waar je als gast komt en als een familielid vertrekt. Zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen bij deze twee lieve mensen! Jan-Piet en Marnice wilden destijds graag mee naar het weeshuis “The Village of Joy”. Jan-Piet, professioneel fotograaf maakte een mooie reportage van dit bijzondere bezoek, waar we de donatie van Dreamwordsproductions overhandigden aan de moeder van de kinderen, Milly Jarvis.

 

Branco

https://www.brankomedia.nl

Dankzij Branco is deze prachtige website tot stand gekomen. De combinatie tussen creatief meedenken en de kennis hebben van het bouwen van een site, mèt een dosis geduld en passie, maken het tot een fijne samenwerking en mooie betrokkenheid. En dan te bedenken dat onze kennismaking begon dankzij een val met boodschappen op de fiets, een kapotte fles wijn en koekjes. Dat laatste inmiddels traditie die ik in ere ga houden. 

 

Buro Act

http://www.buroact.nu

https://www.facebook.com/buroACT/

Anuschka is als persoon en coach zeer inspirerend. Dreamwordsproductions mocht mooie bedankjes ontwerpen in opdracht van haar.  Dankbaar voor haar support. Samen zijn we goed in dromen en wie weet komt daar nog wel iets leuks uit, ooit.

 

Caitlen Mellor

http://liefscait.salapp.org/store/

Caitlin, een dame van 16 jaar lentes jong, die zich in zet voor Stichting Hartekind en dat zelf ook is. In haar leuke winkeltje verkoopt ze haar eigen sieraden, ook houdt ze een blog bij over haar leven. Respect en bewondering voor Caitlen. Hoop dat haar dromen uit mogen komen!

 

Footsteps

http://www.foodstepuganda.org

https://www.facebook.com/foodstepinOeganda/?fref=ts

In Entebbe, Uganda op bezoek geweest bij dit prachtige project, weeshuis. Nathalie en Werner geven zoveel kinderen de kans op een leven. Letterlijk redden zij kinderlevens. Vreselijke verhalen, die wij ons nauwelijks kunnen voorstellen… Dankzij Footsteps, zijn zij mooi terecht gekomen dankzij de liefdevolle zorg van dit echtpaar.

 

Kusuitamersfoort

http://www.kusuitamersfoort.nl

Trots dat ik blogger mag zijn voor de leukste site van Amersfoort! Samen met oprichtster Jelena en andere mooie inspirerende personen is het heerlijk om inspiratie op papier te zetten in eigen stad.

 

Milou Visser, Interieurontwerp, kleur & styling

https://www.milouvisser.nl

https://www.facebook.com/milouvisser/?pnref=story.unseen-section

Milou haar passie voor styling is te zien op haar prachtige moodboards, ook voor mij een inspiratie bron. Haar dochter Pomeline Isabeau heeft de prachtige olifant getekend van de ‘special edition’ serie voor Dreamwordsproductions. Zij is een aanstormend creatief talent, waar we nog meer van zullen horen!

 

NENCIES

http://nencies.nl

Naast het feit dat Nancy een prachtige winkel heeft voor lingerie & badkleding in Haarlem, is zij net als ik verliefd op Zuid-Afrika. Meerdere malen heb ik creaties mogen maken voor haar en haar vaste klanten van haar winkel. Op diverse manieren support ze het weeshuis in Afrika en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

  

STEPS

https://www.steps.nl

Deze kledingwinkel heeft in haar magazine een rubriek “inspiring woman”. Ik ben uitgenodigd voor een interview en fotoshoot, in hun studio in Amsterdam. Een ontzettend leuk en enthousiast team. Dankbaar voor het resultaat en natuurlijk met deze mooie free publicity! Het resultaat vind je onder het kopje "publicity", Magazine.

 

Tim van der Hammen

http://www.timvanderhammen.nl

Als Freelance journalist en tekstschrijver, heeft Tim een mooi stuk geschreven over Dreamwordsproductions in het Amersfoorts Dagblad. Dankbaar dat Dreamworsproductions dankzij het schrijftalent van Tim op deze manier in de schijnwerpers mocht staan.

 

Weeshuis “Village of Joy”


https://changinglivesministries.wordpress.com/about/

https://www.facebook.com/changing.lives1?fref=ts

Een weeshuis bij Johannesburg, waar kinderen een leven krijgen die ze verdienen. Milly Jarvis is de moeder van zo’n 14 straatkinderen. Het bewijs dat liefde en alle support voor deze kinderen zin heeft! Al red je maar één kind, het is er wel één… Het eerste bezoek aan destijds een voedingsproject is de basis geweest, voor het ontstaan van Dreamwordsproductions. "Simply because they have a Dream 2.."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info?

Wilt u meer weten? 

Neem contact op