Vastgelegde momenten in Fotografie en in Woorden op papier. Mijn Droom is om deze Passie te delen.

Welkom bij “Dreamwordsproductions!"

Graag neem ik je mee op reis. Het begon allemaal met een fortune cookie (‘gelukskoekje’) die ik in mijn handen kreeg jaren geleden in San Francisco. Daarin zat de tekst “Your Dreams are your best guide to the future…” Vanaf dat moment vielen vele puzzelstukjes in elkaar. De naam voor mijn site, logo en slogans moesten allemaal iets met dromen te maken hebben. Het klopte allemaal, al een paar jaar had ik aantekeningen en schetsen gemaakt in mijn schrijfboekjes, toen ik deze erbij pakte zag ik dat ik eigenlijk alles al in handen had…

Dromen… die zijn er om waar te maken en hoe goed voelt het om te proberen om dromen van in iedere geval een ander waar te maken! Sinds ik kan schrijven schrijf ik, altijd gaat er een schrijfboekje en pen mee op pad. Mijn grootse droom is om ooit iets moois te mogen uitgeven. Ik hoop dat jullie als medereiziger geraakt worden met de woorden, die allemaal vanuit mijn gevoel geschreven zijn.

Ook fotografie is een grote passie van mij. Mijn opa en oma gaven mij op jonge leeftijd al een Kodak disk camera. Ik trok al snel de natuur in. In groep 8 werd ik uitgekozen tot kinderjurylid van de World Press Photo, om de provincie Utrecht te mogen vertegenwoordigen. Een prachtige ervaring om foto’s te mogen jureren van zeer bekende Pers fotografen van over de hele wereld. We kwamen op televisie, o.a. bij het het Jeugdjournaal.

Vele jaren later, na mijn communicatie opleiding te hebben afgerond, begon ik als Stewardess bij de KLM, ik was toen 24 jaar. Ik vlieg nog steeds, als Purser de wereld over. Nu ben ik het zelf, die foto’s maakt van over de hele wereld. Zoveel fotogenieke plekken om vast te leggen, ook vanuit de lucht. De Nikon camera gaat altijd mee op reis.

Op een van mijn reizen naar Zuid-Afrika, waar we met de crew een paar dagen verbleven, hielp ik mee met een voedingsproject, maar liefst 750 straatkinderen kregen via dit project elke dag tenminste één fatsoenlijke maaltijd. Dit maakte zo’n indruk op mij dat ik niet zomaar weer naar huis kon gaan en dit kon vergeten. En zo begon de reis om een weg te vinden om mijn passies en creativiteit om te zetten voor mooie projecten die op mijn pad komen.

Dreamwordsproductions was geboren; kaarten, boekenleggers en meer inspiratie van pure fotografie van over de hele wereld. Exclusieve cadeautjes, alles ten behoeve van mooie doelen, die zoveel steun kunnen gebruiken. De donaties gaan in een potje en neem ik persoonlijk mee naar het project/weeshuis. Zo heeft Dreamwordsproductions al een schoolbus van het weeshuis “Village of joy in Zuid-Afrika” kunnen laten renoveren. En ook voor het weeshuis Footsteps in Uganda heeft Dreamwordsproductions benodigdheden kunnen meenemen in de koffer.

“Be the change you wish to see in the World…” echter alleen zou ik dit nooit kunnen realiseren! En al redden we één kind… Hoe kunnen kinderen blijven geloven in hun dromen, als zij niet eens een huis hebben of een maaltijd om te eten. Als zoveel primaire levensbehoeften ontbreken. Daarom; “Simply because they have a Dream 2…”

Dromen geeft hoop… Ik hoop dat ik vele mensen mag bereiken hun dromen te blijven volgen. En hoop de wereld een klein stukje mooier te maken. Een dank je wel aan de personen die mij geïnspireerd hebben, de speciale ontmoetingen op mijn pad en het vertrouwen geven door te blijven gaan om in die dromen te blijven geloven…

Een goede vlucht gewenst naar alle mooie bestemmingen, die via verschillende paden van inspiraties, zowel in woord als fotografie op deze site te vinden zullen zijn.

Veel Liefs, Amanda

Meer info?

Wilt u meer weten? 

Neem contact op