Hier vind je de verschillende exclusieve creaties van Dreamwordsproductions, zoals kaarten, boekenleggers en cadeautjes. Via een eenvoudige klik krijg je meer te lezen over de creatie en krijg je ook te zien wat de prijs is met de mogelijkheid op een zeer eenvoudige manier te bestellen.

Dreamwordsproductions ontwerpt alles zelf. De inspiratie die ik op mijn reis tegen kom is als een kompas voor wat ik creëer. Alle foto’s zijn zelf genomen en het liefst onbewerkt, pure foto fotografie van over de hele wereld dus. Foto’s uit de natuur worden verwerkt in mooie kaarten, maar ook in andere ontwerpen.

Boekenleggers die ook prachtig gebruikt kunnen worden als kaartje, voor op een cadeautje, bosje bloemen of een fles wijn. Sommige creaties zijn een –special edition- omdat deze getekend zijn door jong creatief talent, die op deze manier hun bijdrage graag leveren aan waar Dreamwordsproductions voor staat.

De Cadeautjes zijn leuk om op te sturen naar iemand, of gewoon voor jezelf. Vaak is Dreamwordsproductions op zoek naar exclusieve presentjes die ik ergens op de wereld vind. Blijft het altijd een origineel cadeautje wat je besteld. Ook laat ik armbandjes maken die bij de diverse ontwerpen past, zo wordt het nog specialer een kaart te versturen of te ontvangen.

Meer info?

Wilt u meer weten? 

Neem contact op